Veseli e pranon se s’i kanë votat e nevojshme për demarkacion (Video)

108

Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli, për kthim në normalitet nuk i ka përjashtuar zgjedhjet e parakohshme, ku në një intervistë për Kohën Ditore, ka pranuar se nuk kanë 2/3 e nevojshme për kalimin e demarkacionit.

“Nuk është fundi i botës nëse nesër del një opsion me marrëveshje politike në mes të kampit të pozitës dhe opozitës që të shkohet në zgjedhje dhe të kemi normalitet”, ka thënë Veseli në një intervistë për “Kohën Ditore”, pjesa e parë e së cilës u publikua të shtunën, raporton KTV.

Analistë e monitorues të punës së kuvendit, përmendin disa arsye për të cilat vendi duhet të shkojë në zgjedhje, duke filluar nga mosefikasiteti i legjislativit, krahasuar me legjislaturat e kaluara e dështimet për të miratuar ligjet me interes.

Shikoni videon këtu: http://www.dailymotion.com/video/x4ylu2x_veseli-e-pranon-se-s-i-kane-votat-e-nevojshme-per-demarkacion_news.

Loading...
Shpërndaje