Vdes korrespodentja që dha lajmin për fillimin e Luftës së Dytë Botërore

120

Ka ndërruar jetë veterania britanike, Clare Hollingworth, që dha lajmin që Lufta e Dytë Botërore ka filluar.

Ajo ndërroi jetë në Hong Kong në moshën 105 vjeçare.

Hollingworth ka lindur në Leicester në vitin 1911,  dhe ishte korrespondentja e parë që dha lajmin për pushtimin e Polonisë nga Gjermania në vitin 1939.
Loading...
Shpërndaje