“Psikozë N’4:48”, të premten në kryeqytet (VIDEO)

31

“Psikozë N’4:48”, shfaqet të premten në TKK, me fillim nga ora 20:00.

Teksti i Sarah Kane i cili erdhi nën regjinë e regjisorit Fatos Berisha, të premten do ta jepet për prishtinasit në Teatrin Kombëtar të Kosovës. Shfaqja “Psikozë N4:48”, projekt i teatrit “Adriana”, në Ferizaj në kastën e aktorëve ka: Mevlan Saraçi, Edona Berisha, Ekrem Jakupi, Jajush Ramadani, Ali Krasniqi, Arben Marevci, Sherif Bega dhe Milot Salihu ndërsa asistent regjie është Kushtrim Asllani. “Psikozë N’4:48”, shfaqet të premten në TKK, me fillim nga ora 20:00.

Loading...
Shpërndaje