I pabesueshëm shndërrimi i Tunës para dhe pas operacioneve (Foto)

173

Si shumë VIP-a shqiptarë edhe Tuna nuk i ka rezistuar opercioneve plasike. Tuna nga fotot e saj përgjatë karrierës vërehet se ka ndërhyrë në fytyrë, shkruan “Kosova Sot Online”.

Loading...
Shpërndaje