Modelet pozojnë lakuriq, sfidojnë të ftohtit në New York (Foto)

250

Fotografi japonez, Mar Shirasuna, ka realizuar një mori fotografish mahnitëse të modeleve në majat e ndërtesave më të larta në qytetin e Nju-Jorkut.

Modelet janë fotografuar edhe lakuriq për fotoalbumin e tij të jashtëzakonshëm të quajtur “Bukuria dhe Nju-Jorku”.

Loading...
Shpërndaje