Kur te Enca bëhen bashkë e bukura dhe e shëmtuara (Video)

326

Nga kjo video Enca tregon se ndodhet në Londër.

Për ndonjë mbrëmje muzikore apo thjesht për qejf këtë s’e kuptuam, por ajo si zakonisht në plan të parë e ka gjoksin pastaj vijnë të tjerat
Në këtë video këngëtarja duket mjaft bukur por diçka e shëmtuar e përcjell nga mbrapa, një rrëmujë e madhe ku edhe vetë Enca është justifikuar në një mënyrë dhe ka shkruar: “Më falni për rrëmujën”.

Excuse the mess ❤

A video posted by ENCA (@encahaxhia) on

Loading...
Shpërndaje