Harrojeni Albërie Hadërgjonaj, Suzana Mushkolaj edhe më tërheqëse (Foto)

453

Albërie Hadërgjonaj në shumë raste është përfolur si një ndër gratë më tërheqëse shqiptare.

Format e saj të trupit dhe mënyra se si vishet e duket gjithmonë i ka dhënë një epitet të tillë. Por në shumë raste njerëzit duket sikur nuk e kanë parë dizenjatoren Suzana Mushkolaj apo njohur ndryshe si nëna e këngëtares Argjentina Ramosaj.

Suzana mund të thuhet lirshëm se është femër e kompletuar nga pamja e jashtme. Linja trupore, fytyrë dhe gjithçka tjetër tek ajo është mëse e përkryer.

 

suzii

Loading...
Shpërndaje