Gjakovarët kërkojnë lirimin e komandantit të tyre

58
Ramush Haradinaj, lideri i AAK-së

Edhe në qytetin e Gjakovës, është mbajtur protestë për lirimin e ish-kryeministrit të Kosovës dhe liderit të AAK-së Ramush Haradinaj i arrestuar më 4 janar në Francë.

Mesazhin mbështetës nga Tropoja dhe Shqipëria, e përcolli veprimtari i Lëvizjes Kombëtare, Azgan Haklaj. Ai tha se Franca do i jap liri Ramush Haradinajt, pasi që sipas tij ky është simboli dhe kryefjala e shqiptarizimit.

Loading...
Shpërndaje