Bukuria ideale Hollywood-iane (FOTO)

450

Hannah Ferguson është mishërimi i bukurisë ideale amerikane që në vitet e nëntëdhjeta e ndërtoi Hollywoodi – bionde, e mrekullueshme dhe që nuk i fsheh karakteristikat e saj të jashtëzakonshme.

Falë figurës së përsosur, ajo para dy vitesh për herë të parë zbukuroi revistën e famshme Sports Illustrated, ndërsa është interesante sa ka origjinë nga një familje ushtarakësh.

Pikërisht për shkak të bukurisë së saj, redaktorët e Sports Illustrated e ftuan sërish edhe në botimet e vitit 2015 dhe 2016.

24-vjeçarja i ka zbukuruar edhe revistat tjera të njohura, si GQ, ndërsa ka qenë pjesë e fushatave reklamuese të kompanive Carl’s Jr. e Triumph International.

han1 han2-1

Loading...
Shpërndaje