Brenda çantës Kinder, qindra euro dhe çokollata (Video)

48

A mendoni se dikush meriton një dhuratë të tillë?

Në çantën Kinder, një mori dhuratash, ëmbësira të mbështjellura me dhjetëra 50-euroshe.

Siç duket në video, një grua ia jep burrit dhe i ndihmon të heq gjërat nga çanta.

Shikojeni videon dhe na tregoni në komente sa para mendoni se janë gjithsej.

Loading...
Shpërndaje