Agjencia Kadastrale: Muri nuk pengon projektin e BE-së për urën

67

Agjencia Kadastrale e Kosovës ka bërë matje gjeodezike dhe ka ardhë në përfundimin se perimetri i murit rrethues të rrethrrotullimit nuk është pengues për sheshin.

Kështu, sipas kësaj i bie që është hedhur poshtë vendimi i Ministrisë së Planifikimit Hapësinor për rrënimin e tij.

Gjithsesi pritet të bëhet prerja e murit, gjegjësisht 70 centimetrat e tij, pasi që ai është ndërtuar 200 centimetra i gjatë, e sipas projektit parashihej që të ishte 130 centimetra.

Loading...
Shpërndaje